پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

اولاند: توافق‌های مینسک فرصتی برای تقویت اوکراین بود

رئیس جمهور سابق فرانسه اعتراف کرد پاریس و برلین می‌خواستند به اوکراین کمک کنند با تکیه بر توافق‌های منیسک خود را در برابر روسیه تقویت کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۱ - 2022 December 31
کد خبر: ۱۶۶۱۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، فرانسوا اولاند می‌گوید هدف از توافق‌های مینسک این بود که به کی یف فرصت داده شود تا خود را تقویت کند.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، توافقنامه‌های منیسک که به طور رسمی برای برقراری صلح در دنباس امضا شده بود در واقع به این منظور بود که به اوکراین زمان بدهد تا ارتش خود را تقویت کند. این اعترافات رئیس جمهور سابق فرانسه به روزنامه انگلیسی زبان «کی یف مستقل» بود که اظهارات پیشین آنگلا مرکل، صدر اعظم سابق آلمان را هم تایید می‌کند.

 

فرانسوا اولاند گفت: پاریس و برلین می‌خواستند به اوکراین کمک کنند با تکیه بر توافق‌های منیسک خود را در برابر روسیه تقویت کند. از سال ۲۰۱۴ اوکراین موقعیت نظامی خود را تقویت کرده است. در واقع ارتش اوکراین کاملا متفاوت از ارتش ۲۰۱۴ شده است. ارتش بهتر آموزش دیده است و بهتر تجهیز شده است و این به لطف توافق‌های منیسک است که این فرصت را برای ارتش اوکراین فراهم کرد.

 

آنگلا مرکل هم اوایل دسامبر به مجله آلمانی «دی زایت» گفت: توافق‌های مینسک تلاشی برای زمان دادن به اوکراین بود تا این کشور بتواند خود را تقویت کند.

 

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در واکنش به این اظهارات مرکل گفت این کاملا غیر منتظره بود. وی گفت ناامید شده است، زیرا از دیدگاه کرملین آلمان همیشه با روسیه صادق بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر